Over ons

Over ons

Profiel

Transfer is sinds 1988 een begrip in de Benelux voor Electronic Design Automation (EDA) training, elektronica-ontwerpsoftware en ontwerpservices. We leveren kennis en gereedschappen waarmee onze klanten de toenemende complexiteit van het elektronica-ontwikkelproces kunnen blijven beheersen.
Ook voor bedrijven die EDA-gereedschappen ontwikkelen staan wij bekend als dé EDA-leverancier die uitermate goede kennis in huis heeft.

Kennis

Transfer is zeer bedreven in het leveren van EDA-ontwerpsoftware, het oplossen van ontwerpproblemen en het geven van trainingen op het gebied van complexe elektronica-ontwikkeling. Door onze jarenlange ervaring hebben we onmisbare kennis van de elektronicamarkt in de Benelux weten op te doen.

Ontwikkeling

Binnen Transfer is veel kennis en kunde aanwezig op het gebied van complexe productontwikkeling. We leveren innovatieve elektronica-oplossingen met een hoge kwaliteit. Wij kunnen u helpen bij het volledige ontwikkeltraject tot aan de uiteindelijke productie.

Training

Het vergaren van kennis en vaardigheden in de wereld van electronica-ontwerp is cruciaal om competitief te blijven in de snel veranderende wereld van de technologie van vandaag. Transfer biedt een breed educatie- en trainingsprogramma aan op het gebied van electronica-ontwerptooling en ontwerpmethodologie.

Ontwerp

Transfer beschikt over een groot netwerk voor het leveren van design services, waar we onze eigen kennis op het gebied van DFx graag aan willen toevoegen. We kunnen u helpen om design capaciteit te leveren, op een manier zoals u deze wenst.

Altium Partner

Sinds 2004 mag Transfer zich officieel distributeur van Altium Designer noemen. Daarnaast is Transfer aangewezen als gecertificeerd Altium-trainingscentrum. Altium Designer brengt de ontwikkeling van PCB, FPGA, SoPC (system-on-programmable chip), Embedded Software en CAM-output bijeen in een uniforme ontwerpomgeving.

3rd Party Tools

Naast Altium kent Transfer nog andere leveranciers waarmee zij een partnerschap is aangegaan. Ontwikkelt u tooling die voor Transfer van betekenis kan zijn en denkt u in Transfer de juiste partner te hebben gevonden? Wij zijn altijd bereid om de opties te verkennen teneinde een mogelijk partnerschap aan te gaan.

Het vergaren van kennis en gereedschappen in de wereld van elektronica is cruciaal om competitief te blijven

Eigenaar

Barry Berends
Barry Berends
CEO

Stage lopen?

Jouw carrière begint bij Transfer

Ben je al een eind op weg met jouw academische of HBO-opleiding Elektronica en op zoek naar een geschikte stage- of afstudeerplaats binnen de elektronicabranche? Start je carrière bij Transfer! De opties binnen ons bedrijf zijn eindeloos. Informeer naar de mogelijkheden voor jou.

+31 (0)547 - 70 02 16
jobs@transferdsw.nl