Altera kiest Transfer B.V. als trainingspartner binnen de Benelux
01 mei 2015

Altera kiest Transfer B.V. als trainingspartner binnen de Benelux

Altera, leverancier van programmeerbare oplossingen voor elektronicasystemen, heeft Transfer gekozen als lokale trainingspartner voor de Benelux.

Na een evaluatie van een aantal sterke kandidaten heeft het Altera-team gekozen voor Transfer, aldus David Thomas, Benelux salesmanager. Gelet op de trainingscapaciteiten in combinatie met de marktdekking, de vele Altium-gebruikers en de ontwerpervaring van Transfer, heeft Altera in Transfer de perfecte partner gevonden om in de groeiende behoefte aan trainingen onder Altera-gebruikers te voorzien.

Henk de Jonge, CTO van Transfer, geeft te kennen dat Transfer al meer dan 25 jaar trainingen aan elektronica-ontwerpers geeft. Transfer is dan ook erg verheugd met de keuze van Altera voor Transfer. Vóór 1990 gaf Transfer al trainingen over het gebruik van de Altera EPLDs.

Als men nu kijkt naar het uitgebreide portfolio van Altera, inclusief de recent uitgebrachte Arria10 (20nm TSMC) familie, de MAX10 PLD's of de state of the art Stratix10 (14nm Intel), al dan niet gecombineerd met een ARM9 of ARM53 hard IP-core, dan is het trainen van engineers zeker een must om het ontwikkelproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Samen met Arrow en EBV, de distributeurs van Altera-oplossingen in de Benelux, verwachten Altera en Transfer de gebruikers optimaal te kunnen ondersteunen. 

Transfer is er klaar voor!